Vientiautojen osto Afrikkaan

Tarjoamme romuautojen noutopalvelun ympäri Suomen. Keskeinen osa toimintaamme on vientiautojen osto Afrikkaan. Toyota on tärkein vientiautomerkkimme, mutta ostamme myös Nissanit, Mitsubishit sekä muut japanilaisvalmisteiset autot. Noudamme ja ostamme myös kaikki paketti- ja kuorma-autot.

Yrityksemme sijainti mahdollistaa ajoneuvojen haun akselilta Vaasa - Pori - Turku - Tampere - Helsinki - Lappeenranta. Toimimme Satakunnassa, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä-Suomen alueella.

 

Käytetyt ajoneuvot Afrikkaan

www.vientiautot.fi on henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen vientiin erikoistunut autoliike joka välittää käytettyjä ajoneuvoja pääasiassa eri Afrikan maihin (mm Mali, Gambia, Ghana, Togo, Nigeria, Kamerun, Kongo, Etiopia). 

Ostamme autoja laajalta alueelta. Kaiken kuntoisia autoja voi meille tarjota, paremmat myydään sellaisenaan Afrikkaan ja huonompi kuntoiset puretaan varaosiksi ja osat lähetetään merikonteissa Afrikkaan. Tarjoa autoasi meille ja teemme siitä hyvän tarjouksen, noudot kaikkialta omilla autolaveteilla.

Yhteystiedot

puhelinnumero 040 441 2146

sähköpostiosoite osto.africar@gmail.com

www.vientiautot.fi